טכנולוגיה
חוסר התאמה בין כח אדם לציוד או לבין תכנון תהליך היצור, עלולים להוביל לחוסר יעילות ביכולת היצור, להוצאות עודפות ולניצול לא יעיל של כח אדם ובנוסף גם לבזבוז של אנרגיה ושטח. לעיתים המקרה הוא הפוך ואנו רואים ציוד בישול מהשורה הראשונה עם טכנולוגיה מתקדמת ויעילה, אך מנגד הצוות המוקצה לשימוש בציוד לא הוכשר לעשות שימוש בטכנולוגיה העומדת לשירותו. דוגמאות טיפוסיות הינן; צוותים שמשתמשים בתצורת הפעלה ידנית, בקביעת טמפרטורה ומשכי אפייה ובישול ידניים פרטניים, בדיוק כפי שעשו במטבחים לפני עשרים שנה ויותר או כפי שהורגלו במטבח האחרון בו עבדו.
אנו מציעים פתרונות מתקדמים לאתגרי יצור מורכבים. אני עושים זאת באמצעות פתרונות טכנולוגיים חדשניים והתאמת ציוד ייעודי, תכנון והטמעה קפדניים של טכנולוגיות ייצור לתפריט הרצוי ולכח האדם המצוי. לעיתים, יש צורך בתכנון של מוצר Tailor made – המותאם אישית למשימות הייצור השונות או התאמה ואינטגרציה בין שיטות יצור שונות. אנו חוקרים לעומק את תוכניות הייצור ולעיתים מטמיעים שיטות יצור חכמות וחדשניות.
קרא עוד