קונספט

קונספט טוב דורש חידוש או בידול כלשהו. אם זה חידוש באווירה או בעיצוב, אם בצורת המזון או ההגשה או אולי בתצורת שירות שעובדת נכון. לעיתים הקונספט הוא בכלל תפעולי או ניהולי, כזה שמביא מוסד מזון עייף וצולע להתעוררות בקרב הלקוחות ולדרישה גוברת והולכת. קונספט הוא חלק מאבני היסוד של מחשבות, תפיסות ואמונות. לעיתים קונספט נתפס רק כרעיון, אבל הוא רעיון עם רכיבים מופשטים. לראות את התמונה אחרת משמעותו שצריך להתבונן מבחוץ על המטבח מבחינה עסקית, חווייתית ותפעולית באופן קונסטנטיבי. באם יש צורך, לבצע מניפולציות מבוקרות בנקודות התורפה ולהבליט את הרלוונטיות של הרכיבים המופשטים שבאמתחתנו הגורמים לצריכה גדולה יותר או לפופולריות רבה יותר.  

הלקוחות שלנו